Cor Hospes

Wie is Cor Hospes?

Boom_Cor Hospes_3086-minIedereen heeft zijn mond vol over storytelling. Maar wat is nou eigenlijk een verhaal. En hoe zorg je er voor dat je met een verhaal mensen en organisaties ook echt kunt verbinden. Cor Hospes neemt ons mee in de wereld van het verhaal, en voert ons langs onverwachte plekken en voorwaarden die voor het vertellen van een goed verhaal onontbeerlijk blijken te zijn. Over vlaggen en faciliteren, over hoop, geloof en liefde, en over het belang van die o zo belangrijke eerste.

Cor Hospes is creatief directeur/strateeg van het bureau Merkjournalisten dat opmerkelijke verhalen maakt voor mensen en organisaties. Hij is een veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland. Ook schreef hij verschillende marketingboeken waaronder enkele bestsellers.

Het thema van zijn lezing zal zijn: “storytelling en contentmarketing”.

“ Zorgen voor waardevolle verhalen. Zorgen voor verhalen die het waard zijn om te delen. Dat is wat ik voor jouw merk of organisatie kan betekenen. Want verhalen maken, doe ik al sinds mijn lagere school. Lees er meer over in mijn uitgebreide Bio zoals je op deze pagina meer dingen over mij kunt lezen. Of zoef naar mijn bedrijf Merkjournalisten. “

Fotograaf: Nadine Maas.

Ontbijt in Grote of Sint Clemenskerk

U kunt zich vanaf nu opgeven via de pagina Inschrijven

Welke dames komen met een prachtige hoed?


Ontmoet ondernemers

De belangrijkste doelstelling is collectieve belangenbehartiging door het continu verbeteren van het vestigingsklimaat en het bevorderen van de onderlinge contacten in de gemeente Steenwijkerland.


Vorige Sprekers

Jacco-Vonhof2_tmb

Jacco Vonhof

Professor Schaap