Cor Hospes

Wie is Cor Hospes?

Schermafbeelding 2019-07-26 om 11.17.20-min

Cor Hospes is de Nederlandse specialist op het gebied van Storytelling en Contentmarketing.  Hij is een veel gevraagd expert in de media (o.a. FD, BNR, NRC, EenVandaag). Hij schreef verschillende bestsellers over contentmarketing, storytelling en sociale media. Hospes is een zeer ervaren en gepassioneerd spreker en zorgt voor verhalen die het waard zijn om te delen. Hij houdt niet van marketingblabla en lardeert zijn energieke relaas met talrijke voorbeelden, onverwachte invalshoeken en verrassende ideeën.

 

Het thema van zijn lezing zal zijn: “storytelling en contentmarketing”.

“ Zorgen voor waardevolle verhalen. Zorgen voor verhalen die het waard zijn om te delen. Dat is wat ik voor jouw merk of organisatie kan betekenen. Want verhalen maken, doe ik al sinds mijn lagere school. Lees er meer over in mijn uitgebreide Bio zoals je op deze pagina meer dingen over mij kunt lezen. Of zoef naar mijn bedrijf Merkjournalisten. “

Ontbijt in Grote of Sint Clemenskerk

U kunt zich vanaf nu opgeven via de pagina Inschrijven

Welke dames komen met een prachtige hoed?


Ontmoet ondernemers

De belangrijkste doelstelling is collectieve belangenbehartiging door het continu verbeteren van het vestigingsklimaat en het bevorderen van de onderlinge contacten in de gemeente Steenwijkerland.


Vorige Sprekers

Jacco-Vonhof2_tmb

Jacco Vonhof

Professor Schaap