Martijn Aslander

Wie is Martijn Aslander?
Martijn Aslander is stand-up filosoof, ideeënbedenker, boardroom sparring partner en organizonderdeskundige. Zowel in zijn publicaties als op het podium laat Martijn de ongekende mogelijkheden zien van de huidige netwerksamenleving voor mens en arbeidsmarkt. De ‘nieuwe renaissance’, waarin kennisverspreiding sneller gaat dan ooit, biedt enorme kansen voor mensen om zich bottom-up te organiseren en sneller, efficiënter en zonder bureaucratie dingen voor elkaar te krijgen en oplossingen te vinden voor moeilijke vraagstukken.

Martijn Aslander

Initiatieven van Martijn
Martijn Aslander bouwde het grootste hunebed ter wereld, stond aan de wieg van Lifehacking.nl en is mede-oprichter van Permanent Beta en AmsterdamConnected. Daarnaast is Martijn de schrijver van onder andere de boeken Easycratie en Nooit af. Voor meer informatie over zijn initiatieven verwijzen wij u door naar zijn website: www.martijnaslander.nl

 

 

Ontbijt in Grote of Sint Clemenskerk

U kunt zich vanaf juni 2016 opgeven via de pagina Inschrijven

Welke dames komen met een prachtige hoed?


Ontmoet ondernemers

De belangrijkste doelstelling is collectieve belangenbehartiging door het continu verbeteren van het vestigingsklimaat en het bevorderen van de onderlinge contacten in de gemeente Steenwijkerland.


Vorige Sprekers

Jacco-Vonhof2_tmb

Jacco Vonhof

Professor Schaap


Twitter