Özcan Akyol

Wie is Özcan Akyol?

Boom_Cor Hospes_3086-min

Özcan Akyol, (Deventer, 1984) Nederlandse schrijver en columnist en bekend van Eus waar meer dan 30.000 exemplaren van werden verkocht. Het boek, een semi-autobiografische schelmenroman, zorgde meteen na publicatie voor een hoop beroering. Zijn tweede roman Turis verscheen begin 2016 en werd net als zijn debuutroman meteen een bestseller. Naast zijn literaire werk is hij vaste columnist onder meer voor het Algemeen Dagblad, de Stentor en BN/De Stem.

Özcan Akyol schuift regelmatig bij diverse televisieprogramma’s aan voor zijn visie op de actualiteit. Hij staat niet alleen bekend om zijn ongezouten kritiek op actuele politieke en maatschappelijke onderwerpen maar is ook wars van politieke correctheid en draait niet om de hete brij heen.

Tijdens het prinsjesdagontbijt
Özcan Akyol deelt zijn visie op ondernemerschap in een snel veranderende wereld met u. Hoe kijk hij aan tegen het ondernemerschap tijdens en na corona? En voor welke maatschappelijke uitdagingen komen wij te staan?


Ontbijt in de Meenthe

 

Welke dames komen met een prachtige hoed?


Ontmoet ondernemers

De belangrijkste doelstelling is collectieve belangenbehartiging door het continu verbeteren van het vestigingsklimaat en het bevorderen van de onderlinge contacten in de gemeente Steenwijkerland.


Vorige Sprekers

Cos Hospes

Cor Hospes

Jacco-Vonhof2_tmb

Jacco Vonhof